​Utæt vandrør kan give forhøjede vandregninger

​Har du et toilet der løber? Et utæt vandrør kan koste dig dyrt i både vand, tid og penge. Toilettet løber, hvor der er kan opstå utætte vandrør på grund af forkert konstruktion, frost eller ældning, og det er derfor vigtigt at holde løbende øje med rørenes tilstand. Vi fikser din dryppende vandhane med professionel reparation.

Som VVS-installatør har vi 45 års erfaring inden for VVS-arbejde, og vi tilbyder også vores hjælp, hvis du har et utæt vandrør. Vi kører blandt andet ud til private såvel som erhvervskunder i Rødovre, Vanløse samt hele København og Nordsjælland.

Hvad er konsekvenserne ved at utæt vandrør?

Et utæt vandrør giver dig først og fremmest en større vandregning på grund af vandspildet. Selv en lille utæthed på størrelse med en nålespids kan lække helt op til 70 liter vand om dagen, og det svarer til en ekstraregning på omkring 1.700 kr. om året. Er utætheden større, vil din vandregning ligeledes være det.

Derudover kan et utæt vandrør give følgeskader i form af ødelagte materialer, og det koster yderligere penge at få repareret, samtidig med at det giver dig en masse besvær.

Hvad er tegnene på utætte vandrør?

Følgende kan være tegn på, at et eller flere af dine vandrør er utætte:

  • Maling og puds skaller af
  • Misfarvninger i tilstødende værelser
  • Fugtpletter på loftet på den underliggende etage
  • Fugtophobninger i trækonstruktionen – træet vil ændre dimension eller skubbe til de tilstødende konstruktioner eller materialer
  • Vandregningen bliver pludselig betydeligt højere uden en forklarlig grund
  • Har du et centralvarmeanlæg, skal du oftere fylde vand på det.

Derudover er det generelt en rigtig god ide løbende at holde øje med vandforbruget. Stiger det pludselig uden nogen årsag, bør du kontakte os, så vi kan komme ud og kigge på rørenes tilstand samt eventuelt lappe utæt vandrør.

Kontakt os og hør mere eller få professionel hjælp

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 38 60 51 11 eller e-mail vvs@charlesnielsen-vvs.dk, hvis du ønsker at høre mere, har nogle spørgsmål, eller hvis du har brug for vores professionelle ekspertise i forbindelse med mistanke om et utæt vandrør.​

Skal vi ringe dig op?

​Ønsker du at blive ringet op, angående en opgave.

Udfyld formularen, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.​

Navn *
 
E-mail *
 
Telefon *
 
Beskriv opgaven: *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt