Rensning af faldstamme til en attraktiv pris​

Har du en eller flere tilstoppede faldstammer, kan der forekomme luftgener. Heldigvis tilbyder vi professionel rensning af faldstamme til en fordelagtig pris for kunder i blandt andet Rødovre, Vanløse og resten af København.

Hvorfor stopper faldstammer til?

Der kan være mange forskellige årsager til, at en faldstamme stopper til. Det kan for eksempel skyldes:

  • Kalk
  • Papir
  • Sæberester
  • Fedt
  • Affald

​Kontakt os på 3860 5111 eller vvs@charlesnielsen-vvs.dk​

Derfor er det vigtigt at få foretaget en rensning af faldstamme en gang imellem, så man undgår, at den stopper til. Få Rens er altid en god ide samt ventilationsrens.


Hvordan renser man en faldstamme?

Der findes flere forskellige måder at rense en faldstamme på. Enten kan man benytte sig af vand i form af højtryksspuling eller industrispuling, eller man kan mekanisk rense faldstammen med en el-motorsplit. 


Hvilken metode til rensning af faldstamme der anvendes afhænge raf, hvordan faldstammens forløb er, og om der er bøjninger på eller ej.


Hvad koster rensning af faldstamme?

Vores priser på rensning af faldstamme afhænger blandt andet af, hvor omfattende opgaven er.  Er du interesseret i en konkret pris, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3860 5111 eller e-mail vvs@charlesnielsen-vvs.dk. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skal vi ringe dig op?

​Ønsker du at blive ringet op, angående en opgave.

Udfyld formularen, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.​

Navn *
 
E-mail *
 
Telefon *
 
Beskriv opgaven: *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt