​Hvis dit toilet løber eller din vandhane drypper kan det blive dyrt

Et toilet der løber eller en dryppende vandhane kan være årsag til mange irritationer og frustrationer, men det er faktisk ikke det eneste. Det kan også være rigtigt dyrt, og det gælder derfor om at løse problemet så hurtigt som muligt.

Her står vi hos Charles Nielsen VVS - Varme og Vand til rådighed med vores 45 års erfaring som VVS-installatør, og vi kører både ud til private og erhverv i Rødovre, Vanløse og hele København samt Nordsjælland.

Hvad koster et toilet der løber?

Hvis toilettet løber, kan det hurtigt blive en bekostelig affære. Alt afhængigt af hvor meget dit toilet løber, kan det koste dig helt op til 27.000 kr. om året. Løber det så lidt, at det kan være svært at se, kan det alligevel koste dig mere end 5.000 kr. om året.

Hvad koster en dryppende vandhane?

Hvis din vandhane drypper, kan du glæde dig over, at det heldigvis ikke koster i nærheden af, hvad det koster at have et toilet der løber. En dryppende vandhane koster dig omkring 500 kr. om året, hvis vandhanen drypper et dryp i sekundet. Løber der omvendt konstant en tynd stråle vand ud af vandhanen, så kan det koste dig mere end 6.000 kr. om året.

Kontakt os hvis din vandhane drypper eller dit toilet løber

Hvis din vandhane drypper eller dit toilet løber, så kan du spare mange penge ved at kontakte os for at få vandhanen eller toilettet repareret. Du kan med fordel kontakte os med det samme ved at ringe på telefon 38 60 51 11, men du kan også skrive til vores e-mail vvs@charlesnielsen-vvs.dk, hvis du foretrækker det.​

Skal vi ringe dig op?

​Ønsker du at blive ringet op, angående en opgave.

Udfyld formularen, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.​

Navn *
 
E-mail *
 
Telefon *
 
Beskriv opgaven: *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt