​​Ejendomsservice på Frederiksberg og København​

En ejendom repræsenterer store værdier og har derfor krav på at blive vedligeholdt, så den altid tager sig ud fra sin bedste side. Med ejendomsservice fra charles nielsen VVS er du garanteret professionel vedligeholdelse.

Mange års erfaring med ejendomsservice

charles nielsen VVS har mange års erfaring med ejendomsservice og har gennem årene været en del af udviklingen mod tidssvarende vedligeholdelse af ejendomme.

Vi har i charles nielsen VVS de medarbejdere, der med en håndværksmæssig baggrund kan løse den mangesidede vedligeholdelse, som lige præcis Deres ejendom har krav på.

Kontakt os på 3860 5111 eller vvs@charlesnielsen-vvs.dk

​En fast ejendomsservice indeholder blandt andet:

  • Jævnligt tjek på og vedligeholdelse af varmeanlæg og VVS-installationer
  • Fejlfinding og udbedring ved problemer
  • Optimering af VVS-installationer
  • VVS-service (også akut uden for normal åbningstid)

Vi har gennem mange år som VVS-installatør i København oparbejdet en stor og fast kundekreds, og i dag udfører vi ejendomsservice på mange forskellige typer ejendomme over hele byen. Vi servicerer både boligforeninger, andelsforeninger, ejerforeninger, boligselskaber og forskellige typer virksomheder.Hvad enten der er tale om et ejendomskompleks med otte eller 200 lejligheder, påtager vi os gerne opgaven med en fast ejendomsservice.

Vi kører i hele byen

Vores VVS-virksomhed er beliggende i Brønshøj, men vi bevæger os langt ud og har især mange kunder omkring Frederiksberg og i områderne omkring Valby, Vanløse, Rødovre, Nørrebro og resten af brokvartererne.

Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 38 60 51 11, hvis du ønsker en aftale omkring fast ejendomsservice.

Skal vi ringe dig op?

​Ønsker du at blive ringet op, angående en opgave.

Udfyld formularen, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt