​Blikkenslager klarer alt fra tagrender til inddækninger

Håndværksmetoder, der er udviklet gennem mange hundrede år, lever stadig inden for blikkenslager-faget. Selv om metoderne og fremstillingsprocesserne er moderniseret inden for de senere år, er der stadig mange gamle måder at udføre arbejdet på, der anvendes i dag. Vi tager blikkenslagerarbejde seriøst.

Mange forskelligartede blikkenslageropgaver

Hos Charles Nielsen VVS udfører vi mange forskelligartede opgaver som blikkenslager. Hos os er der ingen begrænsninger i forhold til omfanget på opgaverne, hvorfor vi både udfører store som små opgaver på taget, gavlen og i forbindelse med dine tagrender. Vi kører blandt andet ud til kunder i Rødovre, på Vanløse og i hele København.

​Kontakt os på 3860 5111 eller vvs@charlesnielsen-vvs.dk

​Vores blikkenslager udfører blandt andet:

  • ​Skifertækning af tage
  • Forskellige inddækninger
  • Oplægning af tagrender
  • Opsætning af nedløb
  • Midlertidige reparationer af tagrender og tagplader
  • Zinkarbejde
  • og andet blikarbejde

Løsninger inden for tagrender og nedløb udføres typisk i zink og plast.

Hvad koster tagrender?

Vores priser på montering af tagrender afhænger blandt andet af, hvor mange meter der er tale om, og om du ønsker dine nye tagrender i plast eller zink. Plast er en billig løsning, mens zink er en lidt dyrere løsning, der til gengæld holder i længere tid.

Erfaring som blikkenslager siden 1971

Charles Nielsen VVS er en gammel ræv i faget og har eksisteret siden 1971. Med vores mangeårige erfaring inden for blikarbejde kan vi derfor garantere løsninger i højeste kvalitet.

Som blikkenslager har vi stort fokus på kvaliteten af vores arbejde. Vi leverer kun holdbare og smukke blikkenslagerløsninger, der er i overensstemmelse med vores kunders ønsker og behov. Kun på den måde kan vi se os selv i øjnene og vedholde vores store kundekreds.

Vores blikkenslager kører til opgaver i Brønshøj, Vanløse, Nørrebro, Rødovre, Vesterbro, Frederiksberg, Østerbro, Amager, Valby og Nordsjælland.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din opgave

Skal du have opsat nye tagrender eller udført andet blikarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os for en pris på din opgave. Vi udarbejder nemlig gerne et uforpligtende tilbud. Du skal bare ringe til os på telefon 3860 5111 eller skrive til vores e-mail vvs@charlesnielsen-vvs.dk. ​

Skal vi ringe dig op?

​Ønsker du at blive ringet op, angående en opgave.

Udfyld formularen, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt