BLIV RINGET OP

Ønsker du at blive ringet op, angående en opgave. Udfyld formularen, så ringer vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VVS Inspiration​

facebook

Renovering af badeværelse i høj kvalitet

Badeværelset er et af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, det er tilpasset dine ønsker og behov, og at du føler dig godt tilpas, når du benytter det. Håndværket skal naturligvis være i orden, når det gælder renovering af badeværelse, men også indretningen spiller en rolle. Skal det bruges af en stor familie eller et par? Det hele skal tænkes ind, så løsningen også bliver fremtidssikret.

Skal stilen være enkelt, eller er du mere til mange detaljer? Hos charles Nielsen VVS a/s kan du altid få rådgivning ved alt fra renovering af badeværelse til indretning. Vores mange år i faget har gjort os til eksperter inden for vores felt, og derfor går du aldrig galt i byen, når du lader os stå for dit nye badeværelse. Fra vores base i Rødovre, har vi kunder i hele København og på Frederiksberg.

Få Skræddersyet et nyt badeværelser

Vi skræddersyr badeværelset, så det bliver tilpasset behov, smag og økonomi. Efter en grundig samtale med dig får vi en ide om, hvordan projektet skal håndteres. Vi lægger vægt på den personlige dialog fra start til slut og træffer naturligvis ingen vigtige beslutninger, uden du er med inde over. 

​Kontakt os på 3860 5111 eller vvs@charlesnielsen-vvs.dk​

​Vores medarbejdere er dygtige fagfolk, som sætter en ære i at levere resultater, hvor der både er lagt vægt på det gode håndværk og den pæne æstetiske finish. Kvalitet og god service er vores kendetegn, og det bestræber vi os altid på at leve op til.

Renovering af badeværelser udføres i følgende områder:

Frederiksberg, Vesterbro, København, Brønshøj, Vanløse, Nørrebro, Rødovre, Valby, Amager, Østerbro og resten af Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kontakt os allerede i dag på telefon 3860 5111 for at høre mere.

charles nielsen VVS a/s   //   Glerupvej 6   //   2610 Rødovre  //   Telefon: 3860 5111   //   CVR: 13746303

Tekniq logo